Реклама

01.09.07

Про Sacratum.blogspot

http://sacratum.blogspot.com/ - Офіційний блог українського андеграудного журналу «Сакратум».

Журнал «Сакратум» висвітлює ідеї, події та творчість видатних персон українського андерграунду. Ми знайомимо читачів із новою музикою усіх напрямків металу, індастріалу, року та фолку. Пишемо про подорожі, фестивалі, літературу, мистецтво, стиль та інші неформатні речі.

Історія

Український андерграундний журнал «Сакратум» був заснований у 2006 році командою київських студентів на чолі із Романом «Raven» Дидюком. Перший номер вийшов 30 березня 2006 року і вже мав кольорову обкладинку та аудіо-збірку в якості бонусу. Починаючи із другого номеру «Сакратум» видається українською мовою, до кожного примірника додається два постери.

У послужному списку журналу є ексклюзивні інтерв’ю із славетними іноземними командамами: Lacrimosa, Dope Stars Inc, L’ame immortelle, Zeromancer, Zeraphine, Lacrimas Profundere. Українські гурти – Кому Вниз, Вій, Холодне Сонце, Полинове Поле, Crazy Juliet, Тінь Сонця, і багато інших – також були нашими співрозмовниками.

Хронологія

2006 – випущені 1, 2 та 3-ій номери «Сакратуму». Були прописані засади редакційної політики та художнього оформлення. Налагоджено збут журналу у Києві, Львові та Івано-Франківську. Команда «Сакратуму» бере участь у організації першого концерту Diary of Dreams в Україні.

2007 – вихід 4 та 5 номерів «Сакратуму». Редакція журналу допомагає у проведенні єдиного виступу Umbra et Imago у нашій країні. Відкриття власної Інтернет-сторінки у форматі блогу: sacratum.blogspot.com та профілю у мережі MySpace.

2008 – видання 6 та 7 номерів «Сакратуму». Нові міста долучені до мережі збуту журналу: Тернопіль, Донецьк, Дніпропетровськ, Сімферополь та Херсон. Започаткована група у мережі ВКонтакте і профіль у інтернет-радіо LastFM.

2009 – налагоджений продаж «Сакратуму» у Рівному, Харкові, Ужгороді та Луганську. Заснована спільнота прихильників журналу у LiveJournal. Планується вихід 8 та 9 номерів.

Переваги

«Сакратум» має числених прихильників і хорошу репутацію серед неформальної молоді. Продається у більшості регіонів України. Також розповсюджується на рок-концертах та тематичних вечірках. Маємо широке представлення у інтернеті. Співпрацюємо із впливовими концертними агенціями.

Тираж: 1 000
Роздрібна ціна: 30 грн
Кількість сторінок: 68
Цільова аудиторія: молодь віком 18–30 років

Немає коментарів: