Реклама

18.11.08

Звіт з вечірки Elleven Heaven Party

31-го жовтня в Статус-барі відбулася вечірка Elleven Heaven Party. Незважаючи на відносно пізній початок цього заходу, клуб зустрів нас затишною атмосферою і приємними відвідувачами. Не сказала б, що людей було багато, але і порожнім приміщення теж не виглядало. Людей розігрівали ді-джеї Garrgarroth та Lemon.

Назва заходу - Elleven Heaven Party взята не з проста, адже головною подією того вечора став перший виступ гурту Elleven. Як відомо, не так давно до основного складу приєднався барабанщик та вокаліст, ім'я та особистість останнього з яких не розголошувалося до самої вечірки. Початок виступу Elleven супроводжувався відеобекграундом, підгованим гуртом зазделегідь. Хлопці вийшли на сцену у костюмах хімзахисту та захисних окулярах та відіграли аж одну композицію, підготовуючи відвідувачів, що досить тісно зібралися біля сцени. Після цього зникли зі сцени і повернулися, вже знявши свої білі захисні костюми. Віддача від гурту йшла на сто з плюсом. Нарешті люди змогли почути вживу та ще й з вокалом композицію Ігри в Алісу, що була ще раніше викладена в інтернеті і встигла полюбитися в такому вигляді тим, хто її відповідно чув, оскільки байдужою вона залишити слухача явно не може. Було виконано ще кілька пісень з власного репертуару гурту, які звичайно ж не були викладені в інтернет для ознайомлення, а також кавер-версія Disturbed - Down with the Sickness та акустична кавер-версія Depeche Mode - Never Let Me Down Again. Протягом виступу на екрані відображалася пряма зйомка сцени. У відповідь на палкі прохання зіграти ще щось на біс, Elleven виконали Ігри в Алісу, а потім таки покинули сцену. За роботу знову взялися діджеї.

Якщо поглянути з критичної точки зору, то знову ж кидаються в першу чергу якісь негоди зі звуком. Хоча, враховуючи те, що хопці відіграи все повністю вживу, без плейбеків та мінусів, то перевершено було усі сподівання. Щодо вокаліста - то, відверто кажучи, хлопцеві потрібно тренувати і тренувати вокал, бо глядячи на нього, як він натужно старається витягнути певну наступну партію, хотілося його пожаліти. Хоча, за старання йому таки плюс. А мінус можна поставити хіба кількості відвідувачів. Дуже прикро, що ітак невелика купка народу після виступу Elleven наче розтала у повітрі...

Фото можна переглянути тут - http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id=56999881

Висловлюю подяку організаторам за люб'язно надану акредитацію.
Lucretia

Немає коментарів: