Реклама

25.12.08

Зустрічайте новий альбом від "Холодного Сонця"

24 грудня - дата релізу другого повноцінного альбому гурту "Холодне Сонце", здійсненого одним з лідерів рекордингових компаній в Україні - "Moon Records".

"Театр Темних Пелюсток" - це 15 музичних творів, пов'язаних між собою особливою лірикою "Холодного Сонця". Всі вони пронизані однією енергетикою, одним духом, однією любов'ю, одним коханням.

"Зазвичай, свідомо, чи підсвідомо, люди в житті обирають собі роль, одягають до неї маску, щоб відносно гармонійно існувати із суспільством. Іншим ж цю роль суспільство саме нав'язує. Багато людей вірить у те, що їхнє життя іде за сценарієм. Цей сценарій вони називають долею. Багато з них вірять у те, що десь у світі існує їх одне-єдине кохання і чекають, коли доля їх з ним зведе. Цей, не завжди хеппі-ендовий і дещо драматичний, розвиток подій утворює життєвий театр романтика, який ми назвали "Театром Темних Пелюсток"... " В.Гоцко

До співпраці залучалися учасники інших музичних колективів. Пісню "В останні хвилини" гурт виконує разом з вокалісткою одеського гурту "Dust Heaven" Анастасією Букіною, а у композиції "Поверни" лунає голос співачки Ірени Пасічник та фортепіано Мар'яни Рудакевич з молодого тернопільського гурту "Янгол Кореллі".

Крім 15 треків, компакт диск містить яскраве мультимедійне доповнення, де можна почитати розгорнену біографію гурту, подивитись фото та, звичайно, ж послухати музику.

З 24 грудня запитуйте "Театр Темних Пелюсток" у музичних магазинах Вашого міста. Також, замовити альбом Ви можете, написавши листа на адресу solarice.ua@gmail.com

Трек-лист:

1.Enter the Theatre
2. Попіл
3. В Чужому Теплі
4. Твоє Ім'я
5. Для Неї
6. Цілунок
7. Він не вартий
8. Коли Твоя Мрія вмирає
9. Я кохаю Тебе
10. Де росли ці Квіти
11. Ти згасаєш
12. Поверни
13. Завтра може не прийти
14. В останні хвилини
15. Outro
Бонус: мультимедійне доповнення.

Джерело: Сайт гурту "Холодне Сонце"

Немає коментарів: