Реклама

24.04.09

Презентація альбому від Полинового Поля

Dark-Lutsk.com представляє:

В рамках святкування першої річниці форуму Dark-Lutsk.com

3 травня, у пивному клубі "Майдан" відбудеться презентація першого повнотривалого альбому Полинового Поля "На Семи Вітрах".

Також із повноцінною концертною програмою "Самотність" виступить чернівецький дез-дум метал гурт Theogonia.

Початок: 19.00
Вхід: 40 грн.

Полинове Поле:
ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ з’явились на світ 2005 року. Сьогодні за плечима музикантів майже два десятки найбільших українських рок-фестивалів (Серед них: "Рок-Січ"(Київ), "Нівроку" (Тернопіль), "Тарас Бульба"(Дубно), "Рокотека" (Львів), "УНІЖ" та ін.) і ще більше виступів у клубах різних міст. Інтерв’ю та публікації про гурт постійно з’являються в українських виданнях, а перші записи ”Чорна рілля” та перегра пісні гурту ВІЙ "Туман" вже встигли засвітитись на кількох збірках. У травні 2008 року Полинове поле видали свою першу "EP – Чисті душі", що побачила світ у формі інтернет-релізу та на CD.

З 2007 року жіночий вокал гурту - солістка львівської філармонії Маріанна Лаба. Восени музиканти розпочали запис своєї дебютної платівки. Альбом побачить світ на початку 2009 року.

Похмура і відірвана від світу філософія пісень, атмосферні клавішні партії, важкий гітарний звук і витончене сопрано – це те, що створює своєрідний світ, в який «Полинове Поле» посвячує своїх слухачів.
http://www.polynovepole.com.ua
http://www.myspace.com/polynovepole
http://www.youtube.com/polynovepole

1 коментар:

Irko сказав...

Просто 4удовий альбом! Постаралися добре! ВІТАЮ! і успіху вам!