Реклама

14.01.08

UNDERCOVER SLUT: антиполіткоректні бунтівники

ТЕКСТ: Роман RAVEN
ДЖЕРЕЛО: SACRATUM #3, 2006-10-19

Шановні пані та панове! Нарешті ми знайшли найбільш неординарний гурт на планеті – Undercover Slut – ґотик/глем/індастріал банду з Парижа. Ні, я не жартую. Саме в цьому місті витонченості, краси і хороших манер народились ці бунтівники. Вони називають себе найбільшим нічним лихом Франції і всієї Європи з часів Другої світової війни. Вони виглядають так, наче все своє життя жили в катакомбах. Я не міг просто так пропустити такий гурт і вирішив зв'язатись з їхнім вокалістом “О”, щоб задати йому декілька запитань. Ось що з того вийшло...

Як довго існує ваш проект і яка історія його створення?
Я заснував UNDERCOVER SLUT, головним чином, для боротьби з нудьгою в 90-х роках. Гурт існуватиме доти, доки мене нудитиме від людей.

Опишіть UNDERCOVER SLUT одним словом.
Антиполіткоректні

“О”, “Pils”, 96 & Puse – ваші псевдоніми. Чому ви не використовуєте своїх справжніх імен? Що ваші батьки думають про ваш божевільний гурт?
Ми використовуємо псевдоніми, тому що наші справжні імена занадто нудні й неоригінальні. Наші батьки бояться UCS. Вони точно нами не гордяться. Напевно, вони ненавидять нас за те, що ми не схожі на тих дипломованих дітей з хорошим вихованням...

А звідки взялась назва гурту?
Я завжди хотів бути у гурті, назва якого включає якесь непристойне слово... щось пов'язане із сексом... саме тому я вкрав цю назву з порнографічного коміксу.

Сьогодні все більше і більше гуртів намагаються змішати глем з індастріалом і ґотикою. Ви відчуваєте себе близькими до них?
І так, і ні. Я думаю, що те, що зараз роблять UCS - унікальне. Я маю власний неповторний голос, у нас своє особливе звучання й бачення музики. Ми не намагаємось гнатись за модою. Ми більше лідери, ніж наздоганяючи. Наша музика зовсім не “чиста”, вона була розбещена нашими музичними смаками. Я б це порівняв із тим, як СНІД заражає кров...

Як ти вважаєш, музиканти повинні прикладати зусиль, щоб бути модними і сучасними?
Музиканти, я маю на увазі справжніх музикантів, повинні бути вільними і незалежними від сторонніх. Я, чесно кажучи, не дуже переймаюся цим... Бути сучасним, на мою думку, це все одно, що бути фешенебельним або політкоректним. Позбудьтеся всього цього лайна. Подивіться на лозунг однієї з наших футболок: “Мода – фашизм”. Не будьте дурнями: руйнуйте стереотипи, руйнуйте моду, зітріть її з лиця землі!!!

Давайте порівняємо електро-індастріал-ґотик із театром. Яку роль ви би зіграли в цьому театрі?
Що я ще можу додати до “The SS Star In My Own Theatre”?

Чи може щось штовхнути тебе на самогубство?
Життя саме по собі вже самогубство...

Наскільки лірика важлива для тебе?
Моя лірика – моя терапія. Це може здатися егоїстичним, але те, що я роблю в UCS – я роблю для себе. Я не знаходжусь в цьому “бізнесі” для того, щоб когось задовольняти. Якщо вам подобається наша музика – чудово, якщо ні – то це теж не погано.

Чи є такий гурт, який змушує вас реготати?
Так, чорт забирай. Таких до біса багато!

Розкажіть про сучасну французьку індастріал сцену. Чи багато цікавих гуртів?
Насмішили... Дідько б забрав ту Францію!

Якийсь гурт зацікавив нещодавно?
Та ні.

Які ваші найулюбленіші альбоми?
Той, над яким ми зараз працюємо, A.K.A. “Inside That Cult That Loves To Terror”.

На вашу думку, чи призводить агресивне звучання до агресії?
В нашому випадку, агресивне звучання – це музикальні декорації, які виражають мій нонконформізм та нешаблонність.

Як проходять концерти UNDERCOVER SLUT?
Ми завжди намагаємось притиснути свій бунт. Охорона кремезна, особливо тут, у веселому Парижі. Перед сценою панує фанатизм у поєднанні з жорстокістю. Приходьте подивитись вживу на цей хаос.

Намалюйте портрет шанувальника UNDERCOVER SLUT?
Шанувальник UNDERCOVER SLUT розуміє обман та фальшивість суспільства. Я дуже шаную наших фанів.

Над чим ви зараз працюєте?
Зараз зводжу до ладу весь матеріал для “Inside That Cult That Loves To Terror”. Такий довгий процес, чекаю не дочекаюсь, коли той проклятий альбом нарешті вийде у світ.

Декілька слів нашим читачам:
Дякую тобі, Романе, і Sacratum, що зацікавились нашою творчістю. Шануйтеся! Не забувайте, що комунізм – це фашизм, і завжди пам'ятайте, що хороший комуніст – це мертвий комуніст!

ІНФО:
Країна: Франція
Стиль музики: ґотик/глем/індастріал
Веб: www.undercoverslut.com

Немає коментарів: