Реклама

02.07.08

WITHIN TEMPTATION скоро у Києві

Чудова новина для темних романтиків! Київ відвідає феєричний гурт WITHIN TEMPTATION - голландська команда, що є квінтесенцією симфо-готік металу. Їх творчість, без сумнівів, радує слух, в ній гармонійно переплітаються жіночий вокал та глибока музика.

Команда WITHIN TEMPTATION була сформована у 1996 році гітаристом Робертом Вестерхолтом та вокалісткою Шарон Ден Адель. Вже на початку своєї кар’єри на них очікував успіх: менш ніж за два місяці свого існування гурт отримав багато пропозицій від різних компаній звукозапису, також відбулися чисельні виступи. Одним з найвагоміших концертів став відомий фестиваль Pinkpop (100 000 глядачів). Дебютні CD та DVD були продані тиражем у 1,5 млн. примірників, що зробило WITHIN TEMPTATION не лише найприбутковішим музичним нідерландським проектом, але й однією з найуспішніших гуртів світу.

Останній альбом – „The Heart of Everything” – має не менший успіх, аніж попередні. 1 листопада 2007 року в Мюнхені (Німеччина) група була нагороджена премією MTV European Music Awards в номінації „Best Dutch & Belgian Act”.

Наразі WITHIN TEMPTATION ведуть активну концертну діяльність по всьому світу. Українці ж долучитися до прекрасного зможуть 3 вересня у київському ЦКМ НАУ.
Початок: 19.00
Ціна квитків: 100, 140, 160 грн (зона 3), 200 грн (зона 2), 250 грн (зона 1)

ТЕКСТ: Атя та Феєчка.

Немає коментарів: