Реклама

06.10.08

Над чим працює Джоні Депп?

Джоні Депп не полишиає знімальних майданчиків. Наразі він розучує роль Скаженого Капелюшника для тривимірного фільму "Аліса у країні див" свого кума Тіма Бартона. Роль головної героїні виконає невідома австралійка Міа Васиковська. Робота над стрічкою почнеться наступного року за фінансування "Діснею". Вихід стрічки запланований на літо 2010 року.

Так само, Джоні дав згоду на участь у зйомках кіна "Людина, яка вбила Дон Кіхота" за мотивами роману Сервантеса. Режисер Тері Гилліам відновить роботу над фільмом, яка була перервана буквально через п'ять днів після початку - 2001 році. Тоді у перший день у 70-річного актора Жана Рошфора була виявлена грижа, а наступного дня місце зйомок біля Мадрида затопила повінь. Тож компанія-спонсор фільму була вимушена заморозити проект. Тері Гилліам зважився повернутися до незавершеного фільму у зв'язку з тим, що знов отримав право власності на сценарій. Коли на екранах з'явиться "Людина, яка убила Дон Кіхота", поки не повідомляється.

Завдяки поверненню до ролі капітана Джека Горобця в четвертій частині "Піратів Карибського моря" Джоні Депп б'є світовий рекорд за сумою гонорарів. За цей фільм актор отримає $56,5 млн! Непогано, як для ярого неневисника Голівуду!

За матеріалами порталу ua.korrespondent.net
Текст: Марина Нерсесян

Немає коментарів: