Реклама

29.10.08

Холодне Сонце: Саундтрек до фільму "Ninjas vs Zombies"


Співпраця гурту “Холодне Сонце” і актора Деніела Роса не завершилась лише позитивним відгуком на американських сайтах про кавер на головну тему фільму “Трансформери”.

Деніел, симпатизуючи творчості гурту, пропонує останньому написати саундтрек до стрічки “Ninjas vs Zombies” молодого американського режисера Джастіна Тімпейна, де Рос виконує одну з головних ролей.

Василь Гоцко охоче погоджується на цікаву пропозицію американців, тримаючи співпрацю у таємниці до того часу, поки не закінчиться робота над створенням треку.
Нарешті, прийшов час, коли гурт розповів про результати праці, що тривала протягом кількох останніх місяців і те, що у них вийшло.

“Це не зовсім те “Холодне Сонце”, яким звикли його чути наші шанувальники. Трапилась нагода, яка дала нам можливість сміливо поекспериментувати. Деніел запропонував написати саундтрек до фільму жахів з елементами комедії та бойовика, тож атмосфера виконання пісні повинна бути відповідною.

У куплетах я передаю настрій двох суперників. В першому – представника “компанії” живих мерців, в другому – бійця, покликаного його зупинити.
В результаті, куплети вийшли безладними, різкими та поривчасими у порівнянні з гармонійним і плавним приспівом. Таким чином, пісня вийшла контрастною.
Цей трек, безперечно, додасть багатогранності нашій музиці”.

Трейлер до стрічки можна переглянути на офіційному сайті фільму www.nvzmovie.com , у ньому ж можна почути фрагмент треку, створеного “Холодним Сонцем”.

Допрем’єрний показ фільму компанії “Endlight Entertainment”, з головною музичною темою у виконанні українців, обіцяють влаштувати на Хелоуін.

Повністю вищезгаданий трек, для ознайомлення, можна скачати на офіційному сайті гурту www.solarice.com.ua, або ж послухати на Myspace:
http://myspace.com/solariceband

Джерело: www.solarice.com.ua

Немає коментарів: