Реклама

09.05.09

6 червня CEMETERY OF SCREAM (PL) | APOSTATE | ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ | FUNESTUM

6 червня відзначиться у Львові одним з найпотужніших концертів за останні кілька років. До України завітає легендарна польська група CEMETERY OF SCREAM (http://www.myspace.com/cemeteryofscream), котра презентуватиме свій новий альбом “Frozen Images”. Зауважимо, що востаннє європейська група такого рівня відвідала Львів ще у далекому 2006 році, коли у рамках Рокотеки хедлайнером виступила шведська легенда – Lake of Tears.

Дійство пройде під гаслом “Aposate is back!” і відзначить повернення на сцену львівської дум-метал команди APOSTATE (http://profile.myspace.com/apostateua), котра мовчала більше ніж 10 років. Народжена у 1993 році група була провідною в своєму жанрі у 90-х роках, проте через суперечки у складі припинила своє існування у 1999-му.

Вагу події додасть присутність гурту ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ (http://www.polynovepole.com.ua). Саме на цьому концерті група представить свій дебютний альбом НА СЕМИ ВІТРАХ, що побачить світ у травні. Команда обіцяє викластись як ніколи, позаяк востаннє виступала у рідному місті більше року тому.

Гостями концерту стане київський гурт FUNESTUM (http://www.myspace.com/funestum), цікавий тим, що чи не єдиний в Україні грає добірний фюнерал-дум. Кожен концерт гурту збирає фанів цього стилю з усіх куточків нашої країни. Це буде перший концерт групи такого напрямку на теренах Західної України.

Місце проведення: Львів, клуб "С. Далі (вул. Повітряна 20)
Початок - 18.00

Ціна: 40 грн. - передпродаж та для приїжджих (за наявності проїзного документу); 50 грн. - в день заходу в касі клубу.

Для гостей з інших міст буде організовано доставку автобусом від вокзалу та назад! зберігайте проїзні документи!

Квитки можна придбати у попередньому продажі: магазин Стильний Львів (вул. Вагова 15), Андерграунд-магазин «Hardglobal Львів» (ТВК Південний, ТЦ Європа № 239), музичний салон ЕЛТОН

Немає коментарів: