Реклама

16.03.09

Постер якого українського гурту ви би повісили в себе вдома?

Постер якого українського гурту ви би повісили в себе вдома?

Редакція журналу "Сакратум" провела опитування серед учасніків своєї групи у мережі "ВКонтакте" про плакати українських музиканів. Питання звучало так: "Постер якого українського гурту ви би повісили в себе вдома?" Мета опитування – визначити, постер якої нашої команди додавати до 8-го номеру журналу "Сакратум".

Перелік можливих варіантів відповіді складався із 15 українських команд, які є активістами вітчизняної "темної" сцени. Ми не включили до списку гурти "Холодне Сонце", "Dust Heaven" та "Angel:Cry" через те, що їх світлини вже були на сакратумівських плакатах.

Кожен учасник опитування міг обрати лише один варіант відповіді. Інші свої уподобання можна було висловити у спеціальному розділі "Обговорення". Загалом за 5 тижнів січня і лютого цього року у опитуванні взяли участь 296 чоловік.

Лідерами рейтину стали гурти "GrimFaith", "Crazy Juliet" та "Полинове поле". Трохи менше голосів набрали команди "Тінь Сонця", "Fleur", "Кому Вниз" та "Inferno". Закривають першу десятку лідерів гурти "Вінки", "Вій" та "Оркестр Янки Козир".

У обговоренні фани українскої важкої музики також висловлювалися за постери таких команд, як Audi Sile, Cарitоllium, DarkStar, Fakultet, Fleshgore, Freddy Marx, My Personsonal Murder, Nokturnal Mortum, Pictures Inside Me, Sociophobia, SЮR band, Total Harmonic Distortion, Vanilin, Веремій, Даха Браха, Димна Суміш, Замкова Тінь, Ірій, Мартові, Мерва, Чур.

Врахувавши результати опитування редакція "Сакратума" вирішила до наступного номеру журналу додати постер гурту "GrimFaith".

Текст прес-релізу:
http://docs.google.com/Doc?id=dhrzmspk_62gs4ktpfj

Немає коментарів: