Реклама

07.12.07

Вихід збірки «Етно-фестиваль "Країна Мрій". Вибране»

Видавництво Країна Мрій під орудою Олега Скрипки випускає двоплитник «Етно-фестиваль "Країна Мрій". Вибране». На ній зібрані в одне ціле вибрані записи, зроблені наживо на фестивальних майданчиках у 2004-2006 роки.

Перше кружальце присвячене нашим корінним співанкам з різних куточків України в їхньому «чистому» вигляді. Окремі виконавці з цього збірника вже доволі широко знані навіть за рамками етнопідмостків, наприклад Гуртоправці, Гуляйгород, Божичі, Тарас Компаніченко. Поряд з ними – капели, більш відомі суто шанувальниками народної творчості, такі як Древо, Коралі, Володар, Буття, Серпанок, Троян та Автентичний Гурт с.Семенівка Донецької обл.

Другий диск охопив вже сучасну сцену, представників питомо української рок і поп-музики: ватаги Очеретяний Кіт, Тартак з Гуляйгородом, Мандри, Гуцул Каліпсо, Стелсі, Гурт Йо’Гурт. Сюди також увійшли вже облюбовані вітчизняним слухачем Ред Кардель з Бретоні (разом з Гуртоправцями), Роман Гриньків зі своєю капелою, Сергій Пучков й Олексій Кабанов, ну й само собою – ВВ та Олег Скрипка з Ле Гранд Оркестром. Разом: 22 пісні. На додачу до них видання містить електронну добірку світлин з етнозабави Країна Мрій.

Джерело: www.fdr.com.ua

Немає коментарів: