Реклама

03.12.07

Звіт про вечірку Goth'n'Dance vol. 0.1

ТЕКСТ: Lucretia

30 листопада у Києві в клубі Прайм відбулася пробна ґотична дансова вечірка Goth'n'Dance vol. 0.1, організаторами якої стали UAGoth.Communitu та український андеґраундний журнал Sacratum.

Паті в Праймі для мене почалося за кілька хвилин до дев'ятої... На вході мене зустріли Джеймс (ака Б.Е.С., Сірі Ангели) та Ева з Ярою. Мені поставили на зап'ястя печатку з крилатим анкхчиком і все почалося! Спочатку обмін привітами з усіма знайомими рожицями, а згодом і сам відрив :)

І потрібно сказати, що паті відбулося фактично на одному подисі, динамічно, енергійно, весело і як завжди не без пригод :) Таких паті, на скільки я пам'ятаю, не те що не пригадую, а таки навіть і не було... А ще якщо додати, що це (підкреслюю) пробна вечірка, то що буде далі??? :) Танц-майданчик не порожнів до самого закінчення!! Порівняно дивно, чи не так? :)

І те, що вхід був лише 15 грн., аж ніяк не вплинуло поганим чином на подію. Передбачували, що набіжить купа бейбіків і взагалі буде купа народу. Ба ні :) Народу було в самий раз :) Хоча в залі було дуже і дуже спекотно, тож приходилося періодично вибігати в чіл-аут чи просто на вулицю. Чого спекотно?? А ви бачили список діджеїв?? )) От-от... Ті, хто бачили і були на паті, - посміхаються, хто не був і не знав - ковтайте слюні і плачте крокодилячими сльозами! :)

Початок. DJ Ariana. В своїх добрих традиціях добряче розігріває танц-майданчик, який заповнюється фактично одразу. Ато! Хто ж не підірветься під сарий добрий Комбікрайстівський Get Your Body Beat, Гренделівсьський SoilBleed, Wumpscut чи той самий старий добрий Oopmh!! ? Після виступу Аріана змивається діджеїти на іншу паті. Згодом вертається.

Після неї за пультом з'являється вперше DJ Killer. Потрібно відзначити, що початок сету був спецефічним і мелодійним і вибухово перейшов в підривну музику. Люди запалені, всі танцюють! Вітаємо із вдалим початком, Кіллере!

Далі за пульт встає Скальд і відповідно звук стає важчим :) Непогано, в принципі, хоча не моє. Фолкові нотки... Але нічого зайвого! :) Все в тєму, як на мене.
Потім - дон ПеПе :) Ой, пробачте, DJ Weeper. Ай, спасибі йому за дайриків, ай на висоті був! Тут нема слів просто :)

Афтер ол зис Star'шой оголосив трек від GingerSnap5 - Something Wrong With Me. Ах, було гаряче, ах порвало... От шкода лише якась одна колонка лагала трохи... А так, то трек взагалі супер )) Ми з Ґрібоєдовою відірвались на повну )) І решта народу - тим більше ))

Якщо не помилюся, якраз після презентації треку відбувся такий собі конкурс піджеїв (чи то краще сказати піджейок), вдало проведений Старшим. Пам'ятаю, як я ту саму ж Грібоєдову потягнула на конкурс зі словами "Идём погоним? ;)". На сцені 6 дівчат, вмикають славетний тітоендтаратнтуловський After Dark і пішло-поїхало... Як воно з боку виглядало - не знаю ))) Але - победили СИСЬКИ ))) Нас з Грібоєдовою зразу позбавили призів - типу, а нашо Лукреції Сакратум, якщо вона для нього пише, а Ґрібоєдова ж ітак діджеїть, так шо вони поза конкурсом. Коротше, попросимо підійти мадам в чорній сітці і мадам в червоному корсеті, ви виграли по примірнику Сакратума і по фотосесії. Вітаємо ))) Результати конкурсу оголошували Джеймс, Віпер та Старшой.
Після конкурсу паті продовжилося і от за пультом жару дав DJ Quake... За ним добив танц-майданчик DJ Gargarroth. Окреме данке, доречі, якому за гренделівський Hate This. :)

Ну і в самому кінці за пульт встала Катя Ґрібоєдова )) Маленький домашній трансер )) Ну, що я можу сказати... Не відпустила вона з танц-майнданчику людей, нєа )) Транс вранці було як раз саме те!

Взагалі, пам'ятаю добре, що десь в самому кінці, коли я відпочивала в чіл-ауті, зайшла Ева і сказала фразу "5:25 - они ещё танцуют! Я в шоке!". )))

От власне так пройшла паті... Що ще мушу додати - приємно було бачити на паті такого вельмишановного гостя, як пан Торквемада, який після півночі почав відзначати свій 29ий день народження ))

З неприємних моментів... Хіба що те, що хтось обжерся грибочків і цього когось забрали в результаті забрала швидка... (люди, а вам ото тре такого, га??)

Ну, і по секрету кажучи, багато чого цікавого відбувалося саме в чіл-ауті )))
І як підсумок! Паті (навіть пробна!) вдалася на славу! Всю ніч люди танцювали, всю ніч було мегапозитивно, весело та невимушено! За що моя особиста подяка організаторам, діджеям, моїм друзям та усім присутнім!

P.S. Фото з вечірки можна переглянути тут - http://goth-n-dance.org.ua/gallery/

1 коментар:

Анонім сказав...

паті була прикольна, але бар в котрому майже нічого не можна було замовити з їстного...
2. охорона клюба котра намагалась отримувати додаткові бариші, і таки їх отримала майже чесним шляхом...
3. проблема грибочків, і того що деякі з відвідувачів намагались уткнути на вулиці...
4. звичайно без бійок не обішлось.
5. вигнали о 5 з чимось, відбулось невеличке дежавю...
6. прикольно топати додому по свіжому снігу о 6 ранку...
P.S. выд прайму до лукянівки ближче...